Reveljs Montage & Bygg

Kalmar län

Information

590116-XXXX är organisationsnummer för företaget Reveljs Montage & Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Reveljs Montage & Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hultsfred som är den kommunen som Reveljs Montage & Bygg finns i.

Reveljs Montage & Bygg har varit registrerat sedan 1999-06-21 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Reveljs Montage & Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Reveljs Montage & Bygg är och det finns flera bolag i Hultsfred som också är .

Firmatecknare för Reveljs Montage & Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Reveljs Montage & Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0495-41541 eller genom brev på följande adress:

Maskinmontage inom industrin. Mäss och utställningsbyggnationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Reveljs Montage & Bygg och det är Revelj, Hans Tomas Christer som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,