Johan Waxegård AB

Kalmar län

Information

Johan Waxegård AB är ett företag som finns i Hultsfred. I Johan Waxegård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Waxegård, Dag Johan Fredrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Billinger, Gun Marie-Lovis som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Johan Waxegård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Johan Waxegård AB på telefon 0495-13500.

Bolaget skall vara verksam med försäljning av tips, spel, tobak, tidningar och konfektyr samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Johan Waxegård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Johan Waxegård AB är ett av många företag som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Johan Waxegård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-13 och Johan Waxegård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Johan Waxegård AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Johan Waxegård AB har 556730-5353 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.