GR Wibergs Åkeri AB

Kalmar län

Information

GR Wibergs Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Hultsfred. Det är nämligen den kommunen som GR Wibergs Åkeri AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GR Wibergs Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-07-30.

GR Wibergs Åkeri AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2007-04-16. Men sedan 2007-07-30 så har GR Wibergs Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Österlångg. 17, 570 80, Virserum. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GR Wibergs Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0495-31525.

Hultsfred arbetar för att bolag som GR Wibergs Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GR Wibergs Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Kalmar län.

Bolaget ska bedriva vägtransporter av gods samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GR Wibergs Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till GR Wibergs Åkeri AB och det är följande personer, Nilsson Wiberg, Nils Göran Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Richard Göran Pascal som är född 1976 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Gert Ola Hilbert som är född 1960 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GR Wibergs Åkeri AB är 556728-1760.