Hultsfreds Schakt AB

Kalmar län

Information

I Hultsfred finns det ett Aktiebolag som heter Hultsfreds Schakt AB. Det finns flera bolag som liknar Hultsfreds Schakt AB i Kalmar län. Hultsfred är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hultsfreds Schakt AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-04 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 2007-03-01 så har Hultsfreds Schakt AB varit registrerat och sedan 2007-10-04 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Hultsfreds Schakt AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Hultsfreds Schakt AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Flöjtstigen 6, 577 36, Hultsfred. Vi ni istället prata med Hultsfreds Schakt AB så kan ni göra det på .

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bygg- och anläggningsentreprenadrörelse, uthyrning av entreprenadmaskiner inom bygg- och anläggningsbranschen, fastighetsförvaltning och värdepappersförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nelson, Per Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nelson, Anne Evy Britta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Hultsfreds Schakt AB har 556724-9619 som sitt organisationsnummer.