Halvorsen Global Construction AB

Kalmar län

Information

556721-2997 är organisationsnummer för verksamheten Halvorsen Global Construction AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Halvorsen Global Construction AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hultsfred som är den kommunen som Halvorsen Global Construction AB finns i.

Halvorsen Global Construction AB har varit registrerat sedan 2007-01-22 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Halvorsen Global Construction AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Halvorsen Global Construction AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Halvorsen Global Construction AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Halvorsen Global Construction AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2579591 eller genom brev på följande adress:
Hägelåkrav. 8, 570 82, Målilla

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, personaluthyrning, handel med byggmaterial, skrotcertifikat samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Halvorsen Global Construction AB och det är Halvorsen, Jim Bengt som är född 1984 och har titeln VD, Halvorsen, Jim Bengt som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot,