Arrange System AB

Kalmar län

Information

I Hultsfred finns det ett Aktiebolag som heter Arrange System AB. Det finns flera bolag som liknar Arrange System AB i Kalmar län. Hultsfred är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Arrange System AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-12-18 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 2006-11-10 så har Arrange System AB varit registrerat. Idag är Arrange System AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Arrange System AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Hedenbergsg. 6, 577 30, Hultsfred. Vi ni istället prata med Arrange System AB så kan ni göra det på 0495-10212.

Bedriva utveckling och försäljning av datorbaserade administrationsprogram,samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Landström, Anna Jenny Sofie som är född 1973 och har titeln VD, Landström, Tomas Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Landström, Anna Jenny Sofie som är född 1973 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Arrange System AB har 556715-1120 som sitt organisationsnummer.