Jarhult Energi AB

Kalmar län

Information

Jarhult Energi AB är ett av många verksamheter som finns i Hultsfred. Det är nämligen den kommunen som Jarhult Energi AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jarhult Energi AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-08-01.

Jarhult Energi AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2006-05-08. Men sedan 2006-08-01 så har Jarhult Energi AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Karlag. 20, 360 70, Åseda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jarhult Energi AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0474-43557.

Hultsfred arbetar för att verksamheter som Jarhult Energi AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jarhult Energi AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elkraft samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jarhult Energi AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jarhult Energi AB och det är följande personer, Jarhult, Bengt Tomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarhult, Annie-Lie Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Pär Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jarhult Energi AB är 556703-5828.