Event & Service i Målilla AB

Kalmar län

Information

I Kalmar län så finns Event & Service i Målilla AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Hultsfred här finns det många olika Aktiebolag. Event & Service i Målilla AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kalmar län. Hultsfred jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Kalmar län gör att företag trivs där.

Event & Service i Målilla AB är momsregistrerat sedan2006-02-23 och har organisationsnummer 556688-1131.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0495-21248.

Event & Service i Målilla AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-02-23.

I Event & Service i Målilla AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Lennart Richard som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Olvenius, Jonas Christer som är född 1968 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva catering och event samt utveckla och arrangera motorsportevenemang. Företaget skall även verka för affärsutveckling och genom våra kunder utveckla verksamheten för att möta marknadens krav och efterfrågan inom ovan nämnda områden.