A. C. Däckservice Aktiebolag

Kalmar län

Information

A. C. Däckservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hultsfred. Det är nämligen den kommunen som A. C. Däckservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

A. C. Däckservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-09-01.

A. C. Däckservice Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2005-08-09. Men sedan 2005-09-01 så har A. C. Däckservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Verkstadsg. 4, 577 39, Hultsfred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A. C. Däckservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0495-35820.

Hultsfred arbetar för att verksamheter som A. C. Däckservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för A. C. Däckservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Föremålet för bolagets verksamhet är däckservice, handel med däck, bilvård, reconditionering av bilar, bilreparationer, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för A. C. Däckservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A. C. Däckservice Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Lars Anders Olof som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Claes Åke som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolin, Per Stefan som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för A. C. Däckservice Aktiebolag är 556684-4337.