PCL:s Alltjänst AB

Kalmar län

Information

PCL:s Alltjänst AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där PCL:s Alltjänst AB finns. I Hultsfred så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. PCL:s Alltjänst AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. PCL:s Alltjänst AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till PCL:s Alltjänst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0491-70000.

Hultsfred arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är PCL:s Alltjänst AB Privat, ej börsnoterat.

PCL:s Alltjänst AB har idag 556672-3283 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för PCL:s Alltjänst AB

Bolaget skall bedriva gräv- och transportentreprenader, brunnsborrning, konsultationer inom brunnsborrning och geoteknik, VVS-arbeten och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva underhållning inom musik- och nöjesbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I PCL:s Alltjänst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Krüger, Anders Johan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Anderzon, Per Lennart som är född 1955 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .