M-Design i Hultsfred AB

Kalmar län

Information

556671-3011 är organisationsnummer för verksamheten M-Design i Hultsfred AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M-Design i Hultsfred AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hultsfred som är den kommunen som M-Design i Hultsfred AB finns i.

M-Design i Hultsfred AB har varit registrerat sedan 2004-11-29 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för M-Design i Hultsfred AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

M-Design i Hultsfred AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M-Design i Hultsfred AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med M-Design i Hultsfred AB så kan ni göra det på telefon genom 0490-19090 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med racingprodukter och deltagande i tävlingar, samt tillverkning och montering av produkter av inredning inom fordon, båtar, offentlig miljö, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M-Design i Hultsfred AB och det är Karlsson, Helena Anna Charlotte som är född 1967 och har titeln Likvidator, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor,