Christers Bilmekk Aktiebolag

Kalmar län

Information

556670-2725 är organisationsnummer för bolaget Christers Bilmekk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Christers Bilmekk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hultsfred som är den kommunen som Christers Bilmekk Aktiebolag finns i.

Christers Bilmekk Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-11-10 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Christers Bilmekk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-09.

Christers Bilmekk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hultsfred som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Christers Bilmekk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Christers Bilmekk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0495-30732 eller genom brev på följande adress:
Rödmossav. 20, 570 80, Virserum

Bolaget skall bedriva reparationer och försäljning av motorfordon, försäljning av biltillbehör och reservdelar, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Christers Bilmekk Aktiebolag och det är Jonsson, Kenneth Christer Ingemar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydh, Anette Elsie Helen som är född 1971 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,