Johannes Gardelöf CNP - Car News & Pictures AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Johannes Gardelöf CNP - Car News & Pictures AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Johannes Gardelöf CNP - Car News & Pictures AB är ett av dem. Statusen för Johannes Gardelöf CNP - Car News & Pictures AB är att Bolaget är aktivt.

Johannes Gardelöf CNP - Car News & Pictures AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-06. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Johannes Gardelöf CNP - Car News & Pictures AB ska trivas.

Johannes Gardelöf CNP - Car News & Pictures AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-13. I Hultsfred så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av motorreportage ävensom idka därmed förenlig verskamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Johannes Gardelöf CNP - Car News & Pictures AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-13.

Idag är Johannes Gardelöf CNP - Car News & Pictures AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Johannes Gardelöf CNP - Car News & Pictures AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-13729.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Johannes Gardelöf CNP - Car News & Pictures AB är Gardelöf, Johannes Zaag Alexander som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Gardelöf, Zaag Lars Edvard som är född 1947 och har titeln Suppleant, Herstad, Gustav Erland som är född 1975 och har titeln Revisor, .

Johannes Gardelöf CNP - Car News & Pictures AB har 556659-3728 som sitt organisationsnummer.