Porterhouse AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Porterhouse AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Porterhouse AB är ett av dem. Statusen för Porterhouse AB är att Bolaget är aktivt.

Porterhouse AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-04-05. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där bolaget finns i jobbar för att bolag som Porterhouse AB ska trivas.

Porterhouse AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-13. I Hultsfred så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall förvalta immateriella rättigheter, idka handel med ljud- och bildmedia marknadsföra och vårda artister och dess musik samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Porterhouse AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-13.

Idag är Porterhouse AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Porterhouse AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-69681.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Porterhouse AB är Adolfsson, Ulf Roger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Dengg, Åsa Karin Eva som är född 1965 och har titeln Suppleant, Stenberg, Anna Kristina som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Porterhouse AB har 556659-1268 som sitt organisationsnummer.