Lars & Bo Armatur AB

Kalmar län

Information

Lars & Bo Armatur AB är ett bolag som finns i Hultsfred. I Lars & Bo Armatur AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Sven Roger Tomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anna Lisa Erika som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Kent Lennart som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars & Bo Armatur AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars & Bo Armatur AB på telefon 0495-41800.

Bolaget skall tillverka och försälja lampor och armaturer, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars & Bo Armatur AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lars & Bo Armatur AB är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lars & Bo Armatur AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-18 och Lars & Bo Armatur AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars & Bo Armatur AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lars & Bo Armatur AB har 556654-5504 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.