Tryck & Media Virserum AB

Kalmar län

Information

Tryck & Media Virserum AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där Tryck & Media Virserum AB finns. I Hultsfred så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tryck & Media Virserum AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tryck & Media Virserum AB har haft sedan 2004-01-15. Tryck & Media Virserum AB har funnits sedan och 2004-01-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Tryck & Media Virserum AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsg. 3, 570 80, Virserum men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-711710.

Hultsfred arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tryck & Media Virserum AB Privat, ej börsnoterat.

Tryck & Media Virserum AB har idag 556651-7255 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Tryck & Media Virserum AB

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende trycksaker, media samt därmed förenlig verksamhet.

I Tryck & Media Virserum AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berg, Tor Arne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Emil Gustav som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Oskar Tor Martin som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Lisbeth Imjor Alma som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.