Bowlinghallen Hultsfred AB

Kalmar län

Information

Bowlinghallen Hultsfred AB är ett företag som finns i Hultsfred. I Bowlinghallen Hultsfred AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öberg, Kurt Johan Axel som är född 1944 och har titeln VD, Öberg, Kurt Johan Axel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Anna Eréne Marianne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Stockhammar, Inger Elisabet som är född 1944 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bowlinghallen Hultsfred AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bowlinghallen Hultsfred AB på telefon 0495-41103.

Bolaget skall bedriva bowlingspel, cafeteria samt handel med hälsokost och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bowlinghallen Hultsfred AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bowlinghallen Hultsfred AB är ett av många företag som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bowlinghallen Hultsfred AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-04 och Bowlinghallen Hultsfred AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bowlinghallen Hultsfred AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bowlinghallen Hultsfred AB har 556643-7538 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.