Rakenäs Förvaltnings AB

Kalmar län

Information

Rakenäs Förvaltnings AB är ett bolag som finns i Hultsfred. I Rakenäs Förvaltnings AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lagergren, Sven Gustav Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagergren, Eva Ing-Marie Kristina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rakenäs Förvaltnings AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rakenäs Förvaltnings AB på telefon .

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast och lös egendom, sågverksrörelse och trävaruhandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rakenäs Förvaltnings AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rakenäs Förvaltnings AB är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rakenäs Förvaltnings AB innehar ej F-skattsedel och Rakenäs Förvaltnings AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rakenäs Förvaltnings AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Rakenäs Förvaltnings AB har 556641-9023 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.