Stockhorvan Trä & Pellets Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva pelletering, sågning, och hyvling av träprodukter, snickeri, uthyrning av arbetskraft, skogsarbeten, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig veksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stockhorvan Trä & Pellets Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hultsfred så är Stockhorvan Trä & Pellets Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Hultsfred arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hultsfred och i Kalmar län. Redan 2003-03-18 så skapades Stockhorvan Trä & Pellets Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Stockhorvan Trä & Pellets Aktiebolag har haft det sedan 2003-08-04.

Stockhorvan Trä & Pellets Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-04

556640-8257 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hultsfred.

Just nu är Stockhorvan Trä & Pellets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Stockhorvan Trä & Pellets Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-3814048 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stockhorvan Trä & Pellets Aktiebolag är Karlsson, Conny Bertil som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Jan Sture Bertil som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .