Maskinservice i Rosenfors AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Maskinservice i Rosenfors AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Maskinservice i Rosenfors AB är ett av dem. Statusen för Maskinservice i Rosenfors AB är att Bolaget är aktivt.

Maskinservice i Rosenfors AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-06-11. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Maskinservice i Rosenfors AB ska trivas.

Maskinservice i Rosenfors AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05. I Hultsfred så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service och reparationer av verkstadsmaskiner såsom svarvar, fräsar och kantpressar, handel med och förvaltning av aktier samt därmed förenlig verksmahet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maskinservice i Rosenfors AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-08-05.

Idag är Maskinservice i Rosenfors AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Maskinservice i Rosenfors AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6057766.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Maskinservice i Rosenfors AB är Alvarsson, Bernt Niklas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bernt Alvar Ejne som är född 1934 och har titeln Suppleant, Ekholm, Eva Birgitta som är född 1962 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB/LR Revision som är född och har titeln Revisor, .

Maskinservice i Rosenfors AB har 556628-2926 som sitt organisationsnummer.