MAKENSO AB

Kalmar län

Information

Bolagets verksamhet är förvaltning av aktier och konsultationer avseende företagsledning och produktionsstyrning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MAKENSO AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hultsfred så är MAKENSO AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Hultsfred arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hultsfred och i Kalmar län. Redan 2001-04-02 så skapades MAKENSO AB och företaget är har F-skattsedel MAKENSO AB har haft det sedan 2001-07-13.

MAKENSO AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-07-13

556609-3943 är organisationsnummret för företaget som finns i Hultsfred.

Just nu är MAKENSO AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med MAKENSO AB så går det att nå dem via telefon på 070-5527445 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom MAKENSO AB är Kärem, Jaan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Magnus Börje som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kent Göran som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .