Skandinavisk Beslagskompani AB

Kalmar län

Information

Skandinavisk Beslagskompani AB är ett bolag som finns i Hultsfred. I Skandinavisk Beslagskompani AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Hans Erik Folke som är född 1961 och har titeln Extern VD, Holm, Erik O som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Blicher, Flemming Zwicki som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Blicher, Marianne Zwicki som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nordsveen, Reiner som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Blicher, Henrik som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESViken, Geir Anders som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Hans Erik Folke som är född 1961 och har titeln Delgivningsbar person, Sandwall, Gert Yngve som är född 1951 och har titeln RevisorGS Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Skandinavisk Beslagskompani AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skandinavisk Beslagskompani AB på telefon 0495-30240.

Bolaget skall bedriva agentur, import, vidareförsäljning och distribution av beslag, kökstekniska varaor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skandinavisk Beslagskompani AB av bolagstypen Aktiebolag.

Skandinavisk Beslagskompani AB är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Skandinavisk Beslagskompani AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-12-14 och Skandinavisk Beslagskompani AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-12-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skandinavisk Beslagskompani AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Skandinavisk Beslagskompani AB har 556598-6618 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.