Nya Träningshuset i Vimmerby AB

Kalmar län

Information

Nya Träningshuset i Vimmerby AB är ett av många verksamheter som finns i Hultsfred. Det är nämligen den kommunen som Nya Träningshuset i Vimmerby AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nya Träningshuset i Vimmerby AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-07-19.

Nya Träningshuset i Vimmerby AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 2000-07-04. Men sedan 2000-07-31 så har Nya Träningshuset i Vimmerby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 97, 577 50, Silverdalen. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nya Träningshuset i Vimmerby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0492-15655.

Hultsfred arbetar för att verksamheter som Nya Träningshuset i Vimmerby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nya Träningshuset i Vimmerby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolagets verksamhet är friskvård och rehabilitering samt försäljning av hälso- och friskvårdsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nya Träningshuset i Vimmerby AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nya Träningshuset i Vimmerby AB och det är följande personer, Gustavsson, Kurt Anders Ivar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Anders Henrik som är född 1978 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nya Träningshuset i Vimmerby AB är 556593-6985.