PJ Snickerimontage i Hultsfred AB

Kalmar län

Information

PJ Snickerimontage i Hultsfred AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där PJ Snickerimontage i Hultsfred AB finns. I Hultsfred så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. PJ Snickerimontage i Hultsfred AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket PJ Snickerimontage i Hultsfred AB har haft sedan 2006-10-26. PJ Snickerimontage i Hultsfred AB har funnits sedan och 2000-02-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till PJ Snickerimontage i Hultsfred AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bäckg. 4, 577 34, Hultsfred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0495-13716.

Hultsfred arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är PJ Snickerimontage i Hultsfred AB Privat, ej börsnoterat.

PJ Snickerimontage i Hultsfred AB har idag 556583-7068 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för PJ Snickerimontage i Hultsfred AB

Bolaget skall driva byggnads- och snickeriverksamhet, fastighetsförvaltning, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

I PJ Snickerimontage i Hultsfred AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Pierre Bernt Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nelson, Eva Britt-Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisor, Revision Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .