Munhälsan Familje Praktik i Virserum AB

Kalmar län

Information

Munhälsan Familje Praktik i Virserum AB är ett bolag som finns i Hultsfred. I Munhälsan Familje Praktik i Virserum AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Arvidsson, Anders Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Lena Carina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Munhälsan Familje Praktik i Virserum AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Munhälsan Familje Praktik i Virserum AB på telefon 0495-31201.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik och värdepappershantering samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Munhälsan Familje Praktik i Virserum AB av bolagstypen Aktiebolag.

Munhälsan Familje Praktik i Virserum AB är ett av många bolag som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Munhälsan Familje Praktik i Virserum AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och Munhälsan Familje Praktik i Virserum AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Munhälsan Familje Praktik i Virserum AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Munhälsan Familje Praktik i Virserum AB har 556581-5379 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.