Rosenfors Bruk Holding AB

Kalmar län

Information

I Hultsfred finns det ett Aktiebolag som heter Rosenfors Bruk Holding AB. Det finns flera bolag som liknar Rosenfors Bruk Holding AB i Kalmar län. Hultsfred är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Rosenfors Bruk Holding AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-02-07 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 1998-12-18 så har Rosenfors Bruk Holding AB varit registrerat och sedan 2008-02-07 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Rosenfors Bruk Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Rosenfors Bruk Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Rosenfors Bruk Holding AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva industriell verkstadsrörelse och handel, särskilt med specialbyggda maskiner för verkstadsindustri, äga och förvalta fast egendom, aktie och värdepapper, driva kraftverk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustafsson Ainemo, Bill Andreas som är född 1971 och har titeln VD, Gustafsson Ainemo, Bill Andreas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nylander, Bengt Kjell Harald som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Claes Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Rosenfors Bruk Holding AB har 556563-8672 som sitt organisationsnummer.