Rebri AB

Kalmar län

Information

Rebri AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där Rebri AB finns. I Hultsfred så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rebri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rebri AB har haft sedan 1998-01-01. Rebri AB har funnits sedan och 2010-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rebri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till KYRKOGATAN 12, 570 80, Virserum men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0495-30264.

Hultsfred arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rebri AB Privat, ej börsnoterat.

Rebri AB har idag 556554-1678 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sandstedt, Curt Åke är den som för stunden ansvarar för Rebri AB

Bolaget skall bedriva fastighetsservice och ägare- förvaltning av fastigheter, handel med värdepapper, massage, friskvård och hälsovård, försäljning av tillbehör till hälso och friskvård samt därmed förenlig verksamhet.

I Rebri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandstedt, Curt Åke som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Wiklund, Dick Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Callerud, Carl Robert som är född 1965 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .