Rock City Utbildnings AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Rock City Utbildnings AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rock City Utbildnings AB är ett av dem. Statusen för Rock City Utbildnings AB är att Bolaget är aktivt.

Rock City Utbildnings AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-05. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rock City Utbildnings AB ska trivas.

Rock City Utbildnings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Hultsfred så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skolverksamhet och utbildningsverksamhet ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rock City Utbildnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Rock City Utbildnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Rock City Utbildnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-69675.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Rock City Utbildnings AB är Svensson, Patrik Bertil som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosberg, Ulf Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Rüdiger, Jytte Maria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingstedt, Kerstin Inger Maria som är född 1969 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Rock City Utbildnings AB har 556548-5223 som sitt organisationsnummer.