Butik Kyrkbacken i Virserum Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Butik Kyrkbacken i Virserum Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Butik Kyrkbacken i Virserum Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Butik Kyrkbacken i Virserum Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Butik Kyrkbacken i Virserum Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-03-03. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där bolaget finns i jobbar för att bolag som Butik Kyrkbacken i Virserum Aktiebolag ska trivas.

Butik Kyrkbacken i Virserum Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Hultsfred så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med kosmetika och andra kemisk-tekniska produkter, tobak, tidningar, kontorsmaterial, förmedling av varor och tjänster, fungerande såsom ombud avseende spel- och lotteriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Butik Kyrkbacken i Virserum Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Butik Kyrkbacken i Virserum Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Butik Kyrkbacken i Virserum Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-31055.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Butik Kyrkbacken i Virserum Aktiebolag är Jacobsson, Ann-Cristina Maria som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivansson, Gent Börje som är född 1949 och har titeln Suppleant, Riberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Butik Kyrkbacken i Virserum Aktiebolag har 556539-9580 som sitt organisationsnummer.