Kontroll, Gymnastik, Montage i Hultsfred AB

Kalmar län

Information

Kontroll, Gymnastik, Montage i Hultsfred AB är en verksamhet som finns i Hultsfred. I Kontroll, Gymnastik, Montage i Hultsfred AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brolin, Per Stefan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersen, Sven Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Engqvist, Ewa Linda Maria som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kontroll, Gymnastik, Montage i Hultsfred AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kontroll, Gymnastik, Montage i Hultsfred AB på telefon 0495-249999.

Bolagets verksamhet är tillverkning och trading av inredningar till offentlig miljö inköp och försäljning av sportutrustning handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kontroll, Gymnastik, Montage i Hultsfred AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kontroll, Gymnastik, Montage i Hultsfred AB är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kontroll, Gymnastik, Montage i Hultsfred AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Kontroll, Gymnastik, Montage i Hultsfred AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kontroll, Gymnastik, Montage i Hultsfred AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kontroll, Gymnastik, Montage i Hultsfred AB har 556512-9847 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.