ROH Trafik Aktiebolag

Kalmar län

Information

ROH Trafik Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där ROH Trafik Aktiebolag finns. I Hultsfred så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. ROH Trafik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket ROH Trafik Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. ROH Trafik Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ROH Trafik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Värnstigen 4, 577 36, Hultsfred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0495-41725.

Hultsfred arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ROH Trafik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

ROH Trafik Aktiebolag har idag 556502-3792 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för ROH Trafik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, fastighetsförvaltning, köp och försäljning av fast egendom, handel med värdepapper, försäljning av drivmedel och bränsle samt idka därmed förenlig verksamhet.

I ROH Trafik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ström, Rolf Willy Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ström, Dan Peter Rolf som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Sonny Mats Gunnar som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Klingstedt, Kerstin Inger Maria som är född 1969 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .