Walterssons Åkeri AB

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Walterssons Åkeri AB är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Walterssons Åkeri AB är ett av dem. Statusen för Walterssons Åkeri AB är att Bolaget är aktivt.

Walterssons Åkeri AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-10-20. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Walterssons Åkeri AB ska trivas.

Walterssons Åkeri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Hultsfred så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, köp och försäljning av oljeprodukter, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Walterssons Åkeri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Walterssons Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Walterssons Åkeri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-31035.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Walterssons Åkeri AB är Valtersson, Leif Evan Valter som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Valtersson, Laila Birgitta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Valtersson, Niclas Leif-Åke som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Brindelid, Mats Carl Gerhard som är född 1958 och har titeln Revisor, Brindelid Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Walterssons Åkeri AB har 556495-9301 som sitt organisationsnummer.