Venhagsvallen i Målilla Aktiebolag

Kalmar län

Information

Venhagsvallen i Målilla Aktiebolag är ett företag som finns i Hultsfred. I Venhagsvallen i Målilla Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lejonhud, Lars Michael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aronsson, Tommy Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Bo Folke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Erik Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jonny Stig Micael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Freij, Bertil Rune Ingemar som är född 1949 och har titeln SuppleantRiberth, Nils Jan Mikael som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Venhagsvallen i Målilla Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Venhagsvallen i Målilla Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva uthyrning av idrottsanläggning (bandybana) samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Venhagsvallen i Målilla Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Venhagsvallen i Målilla Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Venhagsvallen i Målilla Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Venhagsvallen i Målilla Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Venhagsvallen i Målilla Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Aronsson, Tommy Anders -Bergman, Bo Folke -Lejonhud, Lars Michael -Nilsson, Erik Peter -Olsson, Jonny Stig Micael

Venhagsvallen i Målilla Aktiebolag har 556482-2913 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.