H-Polyeter Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Hultsfred finns det ett Aktiebolag som heter H-Polyeter Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar H-Polyeter Aktiebolag i Kalmar län. Hultsfred är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1993-11-15 så har H-Polyeter Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är H-Polyeter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med H-Polyeter Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med H-Polyeter Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva konfektionering av mjuka cellplaster och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Heimburger, Axel Robert som är född 1947 och har titeln VD, Heimburger, Axel Robert som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Per Stefhan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Heimburger, Elisabet Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Simonsson, Håkan Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Heimburger, Axel Robert -Heimburger, Elisabet Kristina .

H-Polyeter Aktiebolag har 556477-1300 som sitt organisationsnummer.