Lönneberga Åkeri Aktiebolag

Kalmar län

Information

556469-7984 är organisationsnummer för bolaget Lönneberga Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lönneberga Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hultsfred som är den kommunen som Lönneberga Åkeri Aktiebolag finns i.

Lönneberga Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-07-01 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lönneberga Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Lönneberga Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hultsfred som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lönneberga Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lönneberga Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 010-2997720 eller genom brev på följande adress:
Grenv. 2, 577 39, Hultsfred

Bolaget skall bedriva godsbefordran samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lönneberga Åkeri Aktiebolag och det är Ahlström, Sigvard Karl Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Konny Roger som är född 1957 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,