Autorikt Bilplåtslageri i Vimmerby Aktiebolag

Kalmar län

Information

I Hultsfred finns det ett Aktiebolag som heter Autorikt Bilplåtslageri i Vimmerby Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Autorikt Bilplåtslageri i Vimmerby Aktiebolag i Kalmar län. Hultsfred är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Autorikt Bilplåtslageri i Vimmerby Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Kalmar län.

Sedan 1993-02-12 så har Autorikt Bilplåtslageri i Vimmerby Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Autorikt Bilplåtslageri i Vimmerby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Autorikt Bilplåtslageri i Vimmerby Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 50, 577 34, Hultsfred. Vi ni istället prata med Autorikt Bilplåtslageri i Vimmerby Aktiebolag så kan ni göra det på 0492-13233.

Bolaget skall bedriva bilplåtslageri, bilverkstad och försäljning av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Falk, Bror Tony Jerry som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Rut Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Askman, Maj Christina som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Autorikt Bilplåtslageri i Vimmerby Aktiebolag har 556462-1323 som sitt organisationsnummer.