Rodney Akupunktur & Sjukgymnastik Aktiebolag

Kalmar län

Information

Rodney Akupunktur & Sjukgymnastik Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hultsfred. I Rodney Akupunktur & Sjukgymnastik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Raymand, Rodney Joseph som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Pereira Jansson, Ulla Birgitta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Gert Ola Hilbert som är född 1960 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rodney Akupunktur & Sjukgymnastik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Rodney Akupunktur & Sjukgymnastik Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik och akupunktur samt äga och förvalta fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rodney Akupunktur & Sjukgymnastik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rodney Akupunktur & Sjukgymnastik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Rodney Akupunktur & Sjukgymnastik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rodney Akupunktur & Sjukgymnastik Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rodney Akupunktur & Sjukgymnastik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Pereira Jansson, Ulla Birgitta -Raymand, Rodney Joseph

Rodney Akupunktur & Sjukgymnastik Aktiebolag har 556446-7180 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.