Johan Törnvall Möbler Aktiebolag

Kalmar län

Information

556441-1014 är organisationsnummer för verksamheten Johan Törnvall Möbler Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johan Törnvall Möbler Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hultsfred som är den kommunen som Johan Törnvall Möbler Aktiebolag finns i.

Johan Törnvall Möbler Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-01-14 och det finns flera verksamheter i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Johan Törnvall Möbler Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Johan Törnvall Möbler Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hultsfred som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Johan Törnvall Möbler Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Johan Törnvall Möbler Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Stationsv. 22, 570 84, Mörlunda

Bolaget skall bedriva försäljning av möbler och förvaltning av aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Johan Törnvall Möbler Aktiebolag och det är Törnvall, Bengt Johan Torsten som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnvall, Maj Vajny som är född 1932 och har titeln Suppleant, Bjelkemyr, Lars-Erik Helmer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,