Team Tejbrant Produktion Aktiebolag

Kalmar län

Information

Team Tejbrant Produktion Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hultsfred. Det är nämligen den kommunen som Team Tejbrant Produktion Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Team Tejbrant Produktion Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Team Tejbrant Produktion Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1991-12-16. Men sedan 1993-01-01 så har Team Tejbrant Produktion Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Verkstadsg. 6, 577 39, Hultsfred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Team Tejbrant Produktion Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0495-249800.

Hultsfred arbetar för att verksamheter som Team Tejbrant Produktion Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Team Tejbrant Produktion Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av gatumöbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Team Tejbrant Produktion Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Team Tejbrant Produktion Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Leif Tommy som är född 1950 och har titeln VD, Johansson, Leif Tommy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Tejbrant, Lars Göran som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tejbrant, Hans Tommy som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Team Tejbrant Produktion Aktiebolag är 556439-7395.