Eckerstig & Pettersson Bil Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Eckerstig & Pettersson Bil Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Eckerstig & Pettersson Bil Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Eckerstig & Pettersson Bil Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Eckerstig & Pettersson Bil Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-12-06. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där bolaget finns i jobbar för att bolag som Eckerstig & Pettersson Bil Aktiebolag ska trivas.

Eckerstig & Pettersson Bil Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hultsfred så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bilverkstad, bensinstation och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eckerstig & Pettersson Bil Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Eckerstig & Pettersson Bil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Eckerstig & Pettersson Bil Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-41535.

Firman tecknas var för sig av -Eckerstig, Arne Krister Lennart -Petersson, Sven Erik Bertil.

De som är på något sätt har med Eckerstig & Pettersson Bil Aktiebolag är Eckerstig, Arne Krister Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Sven Erik Bertil som är född 1946 och har titeln Suppleant, Askman, Maj Christina som är född 1949 och har titeln Revisor, Svensson, Jan Hasse Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Eckerstig & Pettersson Bil Aktiebolag har 556437-7033 som sitt organisationsnummer.