Gamla Torget 2 Aktiebolag

Kalmar län

Information

Gamla Torget 2 Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hultsfred. I Gamla Torget 2 Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ovedal, Per Ove som är född 1958 och har titeln VD, Ovedal, Per Ove som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ovedal, Gunilla Dagny Kristina som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ovedal, Mikaela Annelie Therese som är född 1989 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gamla Torget 2 Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gamla Torget 2 Aktiebolag på telefon 0495-10177.

Föremålet för bolagets verksamhet är äga och förvalta fast egendom och värdepapper handel och uthyrning av entreprenadmaskiner entreprenadverksamhet med entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gamla Torget 2 Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gamla Torget 2 Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kalmar län och Hultsfred arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gamla Torget 2 Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Gamla Torget 2 Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gamla Torget 2 Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Gamla Torget 2 Aktiebolag har 556435-1798 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Kalmar län.