Finnveden Gjutal AB

Kalmar län

Information

Finnveden Gjutal AB är ett av många företag som finns i Hultsfred. Det är nämligen den kommunen som Finnveden Gjutal AB finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Finnveden Gjutal AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Finnveden Gjutal AB som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1991-07-04. Men sedan 2006-10-19 så har Finnveden Gjutal AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Nytorpsv. 11, 577 39, Hultsfred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Finnveden Gjutal AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0495-17300.

Hultsfred arbetar för att företag som Finnveden Gjutal AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Finnveden Gjutal AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall bedriva pressgjutning av aluminium, magnesium och andra metallegeringar, bearbetning av gjutgods, bearbetning av metallprodukter, montering och agenturverksamhet av industriprodukter. Köp och försäljning av fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Finnveden Gjutal AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Carling Svensson, Ebba Elisabeth -Grankvist, Hans Gustav Sigurd -Zakrisson, Torsten Mikael i förening med -Gustafsson, Sune Stefan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Finnveden Gjutal AB och det är följande personer, Gustafsson, Sune Stefan som är född 1965 och har titeln Extern VD, Grankvist, Hans Gustav Sigurd som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carling Svensson, Ebba Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Claes-Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Knutsson, Maria Margareta som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Rasmussen, Rene Skovgaard som är född 1958 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant.Zakrisson, Torsten Mikael som är född 1958 och har titeln Suppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Frid, Bror Gunnar som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Finnveden Gjutal AB är 556429-2380.