Hultsfred - Vimmerby Flygplats Aktiebolag

Kalmar län

Information

Hultsfred - Vimmerby Flygplats Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hultsfred. Det är nämligen den kommunen som Hultsfred - Vimmerby Flygplats Aktiebolag finns i och den tillhör även Kalmar län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hultsfred - Vimmerby Flygplats Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hultsfred - Vimmerby Flygplats Aktiebolag som idag finns i Kalmar län har varit registrerat sedan 1991-04-17. Men sedan 1991-01-01 så har Hultsfred - Vimmerby Flygplats Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hultsfreds Flygplats, 577 91, Hultsfred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hultsfred - Vimmerby Flygplats Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0495-240041.

Hultsfred arbetar för att företag som Hultsfred - Vimmerby Flygplats Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hultsfred - Vimmerby Flygplats Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Kalmar län.

Bolaget skall förvalta och driva Hultsfred-Vimmerby flygplats med tillhörande byggnader och anläggningar, arbeta med att stödja, utveckla och marknadsföra flygverksamheten, bedriva resebyråverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hultsfred - Vimmerby Flygplats Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hultsfred - Vimmerby Flygplats Aktiebolag och det är följande personer, Tollstern, David Bror Isak som är född 1969 och har titeln Likvidator, Persson, Per-Åke som är född 1941 och har titeln Revisor, Nilsson, Inger Gunnel Liselotte som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Peterson, Karl Jan-Erik som är född 1942 och har titeln Lekmannarevisor, Vogt, Gabriele Hedwig Margarete som är född 1949 och har titeln Lekmannarevisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.K.A.N Ekonomi och Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hultsfred - Vimmerby Flygplats Aktiebolag är 556423-5017.