S I ANDERSSON Aktiebolag

Kalmar län

Information

Bolaget skall driva gårds- och skogsförvaltning, fastighetsförvaltning, konsultverksamhet inom ekonomisk rådgivning. Köp och försäljning av värdepapper skall också förekomma,samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för S I ANDERSSON Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hultsfred så är S I ANDERSSON Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Hultsfred arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hultsfred och i Kalmar län. Redan 1991-05-15 så skapades S I ANDERSSON Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel S I ANDERSSON Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

S I ANDERSSON Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556422-1157 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hultsfred.

Just nu är S I ANDERSSON Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med S I ANDERSSON Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-9145800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom S I ANDERSSON Aktiebolag är Andersson, Bo Åke Sivert som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Sven Bertil som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ronngaard, Per Johan som är född 1969 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .