Alex Bensin & Service AB (Preem)

Kalmar län

Information

Bolaget skall bedriva handel med drivmedel, livsmedel, tobak, tidningar, biltillbehör samt äga och förvalta fast egendom, be- driva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alex Bensin & Service AB (Preem) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hultsfred så är Alex Bensin & Service AB (Preem) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Kalmar län så finns det ännu fler.

Hultsfred arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hultsfred och i Kalmar län. Redan 1991-03-14 så skapades Alex Bensin & Service AB (Preem) och företaget är har F-skattsedel Alex Bensin & Service AB (Preem) har haft det sedan 1994-01-01.

Alex Bensin & Service AB (Preem) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556412-8949 är organisationsnummret för företaget som finns i Hultsfred.

Just nu är Alex Bensin & Service AB (Preem) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Kalmar län

Vill ni komma i kontakt med Alex Bensin & Service AB (Preem) så går det att nå dem via telefon på 0495-10098 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alex Bensin & Service AB (Preem) är Alexandersson, Sven Leif Torbjörn som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexandersson, Eva Liselott Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Bergljung, Björn Henrik Edvard som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .