Perssons El i Silverdalen Aktiebolag

Kalmar län

Information

556409-8175 är organisationsnummer för bolaget Perssons El i Silverdalen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perssons El i Silverdalen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hultsfred som är den kommunen som Perssons El i Silverdalen Aktiebolag finns i.

Perssons El i Silverdalen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-31 och det finns flera bolag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Perssons El i Silverdalen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Perssons El i Silverdalen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hultsfred som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Perssons El i Silverdalen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Perssons El i Silverdalen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0495-40752 eller genom brev på följande adress:
Parkv. 44, 577 51, Silverdalen

Bolaget skall utföra elinstallationer samt försälja elektriska produkter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Perssons El i Silverdalen Aktiebolag och det är Persson, Sven Axel Conny som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ester Gunilla Christina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,