Målilla Transport Aktiebolag

Kalmar län

Information

Målilla Transport Aktiebolag hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där Målilla Transport Aktiebolag finns. I Hultsfred så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Målilla Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Målilla Transport Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Målilla Transport Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Målilla Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vetlandav. 51, 570 82, Målilla men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6823149.

Hultsfred arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Målilla Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Målilla Transport Aktiebolag har idag 556405-0929 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Karl Axel Christer -Samuelsson, Inger Anneli är den som för stunden ansvarar för Målilla Transport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva transporter med lastbil jämte gräv- och scaktningsarbeten uthyrning av inventarier inom jordbruk och entreprenadbranschen, äga och förvalta fastigheter och värde- papper och därmed förenlig verksamhet.

I Målilla Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Karl Axel Christer som är född 1960 och har titeln VD, Karlsson, Karl Axel Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Inger Anneli som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Thomas Lock som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .