Målilla Hotell & Restaurang Aktiebolag

Kalmar län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hultsfred och Målilla Hotell & Restaurang Aktiebolag är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många bolag där och Målilla Hotell & Restaurang Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Målilla Hotell & Restaurang Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Målilla Hotell & Restaurang Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-20. Det finns flera olika bolag i Kalmar län som är ett stort län. Hultsfred där bolaget finns i jobbar för att bolag som Målilla Hotell & Restaurang Aktiebolag ska trivas.

Målilla Hotell & Restaurang Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-09-17. I Hultsfred så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Målilla Hotell & Restaurang Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-09-17.

Idag är Målilla Hotell & Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hultsfred.

Vill man komma i kontakt med Målilla Hotell & Restaurang Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0495-20013.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Målilla Hotell & Restaurang Aktiebolag är Nordin, Meg Else-Marie Margareta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Bibbi Britt Inger som är född 1945 och har titeln Suppleant, Liljeblad, Jan Björn som är född 1968 och har titeln Revisor, Karlsson, Britt-Marie Iréne som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Målilla Hotell & Restaurang Aktiebolag har 556402-1920 som sitt organisationsnummer.