Käppaberg Konsult AB

Kalmar län

Information

Käppaberg Konsult AB hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Hultsfred som är den kommunen där Käppaberg Konsult AB finns. I Hultsfred så finns det många olika Aktiebolag och i Kalmar län så finns det ännu fler Aktiebolag. Käppaberg Konsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Käppaberg Konsult AB har haft sedan 1994-01-01. Käppaberg Konsult AB har funnits sedan och 2007-04-19 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Käppaberg Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ryd 14, 570 81, Järnforsen men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0495-50170.

Hultsfred arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Idag är Käppaberg Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Käppaberg Konsult AB har idag 556400-4363 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Käppaberg Konsult AB

Bolaget ska bedriva konsulttjänster inom ekonomi och marknadsföring, handel med värdepapper samt härmed förenlig verksamhet.

I Käppaberg Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundgren, Carl Olof Emil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Annika Ester Helen som är född 1956 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Höglandets Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .