Bilskadeverkstaden i Vimmerby AB

Kalmar län

Information

556393-3075 är organisationsnummer för företaget Bilskadeverkstaden i Vimmerby AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bilskadeverkstaden i Vimmerby AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hultsfred som är den kommunen som Bilskadeverkstaden i Vimmerby AB finns i.

Bilskadeverkstaden i Vimmerby AB har varit registrerat sedan 1990-05-07 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bilskadeverkstaden i Vimmerby AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Bilskadeverkstaden i Vimmerby AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hultsfred som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bilskadeverkstaden i Vimmerby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bilskadeverkstaden i Vimmerby AB så kan ni göra det på telefon genom 0492-13233 eller genom brev på följande adress:
Storg. 50, 577 34, Hultsfred

Bolaget skall bedriva bilplåtslageri, bilverkstad och försäljning av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bilskadeverkstaden i Vimmerby AB och det är Falk, Bror Tony Jerry som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Rut Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Askman, Maj Christina som är född 1949 och har titeln Revisor, Askman, Svensson & Svensson AB som är född och har titeln Revisor,